PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre la vostra Comunitat


Per què un administrador de finques?

Si ets o has estat alguna vegada president de la teva Comunitat, seràs plenament conscient de la complexitat que comporten la majoria de les gestions immobiliàries. Al ser administradors de comunitats des de fa més de 25 anys, disposem de coneixements jurídics, econòmics i tècnics per a portar-les a terme d'una forma professional i eficaç.


La meva Comunitat és de recent creació. Què fem davant els problemes que puguin sorgir, com per exemple, defectes en la construcció?

En primer lloc, i amb la finalitat de determinar l'abast exacte dels defectes, és vital comptar amb un bon assessorament tècnic i jurídic. En segon lloc, s'ha d'establir una bona comunicació amb l'empresa promotora/constructora i intentar resoldre d'una manera eficaç els problemes presentats. En el supòsit extrem d'esgotar-se la via de negociació amistosa, aquest despatx podrà facilitar-li l'assessorament necessari per a la defensa dels drets que emparen les lleis vigents.


A la nostra Comunitat no tenim Estatuts o Normes de Règim Intern.

Encara que no és obligatori disposar d'ells, uns bons estatuts o normes internes, fetes a la mesura de la Comunitat, poden facilitar el bon funcionament de l'immoble i evitar debats o discussions estèrils entre els seus propietaris.


Què fem si un veí no paga les seves quotes?

El règim jurídic de la Propietat Horitzontal estableix mesures concretes i eficaces per a facilitar el cobrament dels morosos. Per exemple, contempla l'aplicació d'un procediment judicial extraordinàriament breu i estableix que la sentència condemnatòria dictada només es pot recórrer si prèviament s'ha pagat o dipositat la quantitat que es deu.
PREGUNTES FREQÜENTS

Sobre el teu Habitatge


Per què un API?

La correcta gestió de tot el relacionat amb la recerca d'un habitatge idoni, sigui en lloguer o en compra, és un tema suficientment important com per a posar-lo en mans de professionals. Si has comprat o venut un habitatge, seràs plenament conscient de la complexitat que comporten la majoria de les gestions immobiliàries. Com Agents de la Propietat Immobiliària, podem gestionar i intervenir en operacions de compravenda, lloguer, permuta o cessió de béns immobles.


Com aconseguir un bon preu en la venda del meu habitatge?

Ara més que mai l'elecció d'un bon professional que conegui el mercat immobiliari és vital per a obtenir, en el menor temps possible, el màxim rendiment al nostre patrimoni.


Com puc trobar un proveïdor competent per a una obra al meu Immoble a un bon preu?

El volum d'operacions i el nombre d'anys que fa que treballem amb proveïdors de serveis immobiliaris, ens permeten negociar les millors condicions possibles així com assegurar-nos que el treball que es realitzarà serà plenament satisfactori per als teus interessos. Intentem que els nostres valors (Confiança, Proximitat i Dedicació) es reflecteixin en la forma de treballar dels nostres col·laboradors.